Risico

Deelname aan de wandeltocht geschiedt op eigen risico. Wij verzoeken alle deelnemers de aanwijzingen van de organisatie en de verkeersregelaars goed op te volgen.

Hoe laat en waar begint de start van de Grouster Nachtkuier 2017?

De start vindt plaats om 19.00 uur op het grasveld voor het Zeilcentrum aan de Pr. Wilhelminastraat in Grou. U kunt vanaf 18.00 uur inchecken op deze locatie. U kunt uw auto parkeren op diverse parkeerplaatsen in het dorp.

Wat kan ik meenemen voor de Voedselbank?

De voedselbank heeft met name behoefte aan niet-bederfelijke etenswaren zoals jam, hagelslag, pindakaas, appelstroop, chocopasta enz. en natuurlijk al die andere houdbare producten zoals pasta, rijst, koffie, groente in glas of blik.

Als ik mij aanmeld voor de nieuwsbrief, ben ik dan automatisch ingeschreven?

Nee, door u aan te melden sturen wij u geregeld een nieuwsbrief. U heeft pas ingeschreven als u de E-tickets heeft besteld of kaarten heeft gekocht.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Bij voorkeur dient u zich online in te schrijven. Zo houden wij goed zicht op de limiet voor 1500 deelnemers. U kunt zich inschrijven door op de betreffende button “Ik loop mee” van deze website te klikken. U wordt dan door gelinkt naar de website van Stadsschouwburg De Harmonie. Nadat u zich hebt aangemeld kunt u de tickets online bestellen. De E-tickets kunt u uitprinten en inleveren bij de inschrijfbalie op het Halbertsmaplein in Grou op de avond van de Nachtkuier. Inschrijven is mogelijk vanaf begin september 2017.

Kan ik alleen online een kaartje kopen?

Nee, u kunt ook kaarten kopen bij kledingzaak Steyl 13 op het Halbertsmaplein 13 te Grou.

Kan ik ook geld doneren zonder mee te lopen?

Ja zeker, dat kan door één of meer tickets te kopen zonder mee te lopen. Wij stellen het op prijs als u dit aan ons zou willen meedelen middels een mail zodat wij de vrijgevallen deelnemersplaatsen aan andere lopers kunnen geven.

Is inschrijven op de avond zelf ook mogelijk?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Voor uw eigen veiligheid is het maximaal aantal deelnemers gesteld op 1500. Dit aantal wordt in de voorverkoop al verkocht.

Kunnen wij ook als groep inschrijven?

Uiteraard, dat zien wij zelfs graag. U kunt via de online inschrijving zelf aangeven hoeveel tickets u wilt kopen.

Kunnen kinderen meelopen of is er een leeftijdsgrens ?

Nee, er is geen leeftijdsgrens. Als je 10 km kunt wandelen kan je meedoen. Er zijn voldoende mogelijkheden om even uit te rusten.

Mag de hond ook mee?

Het is gezien de route niet verstandig om een hond mee te nemen. We komen o.a. door een aantal panden waar vanwege de bedrijfshygiëne geen huisdieren zijn toegestaan.

Is er onderweg gelegenheid om naar het toilet te gaan?

Hierin is door de organisatie niet voorzien. Bij de startlocatie kan gebruik worden gemaakt van de toiletten van het Zeilcentrum. De wandeling voert door diverse bedrijven en instellingen waar u gebruik kunt maken van het toilet.

Is het een prestatie wandeling?

Absoluut niet. Het ontspannen wandelen, het genieten van de acts en belevenissen onderweg en het lopen voor een goed doel zijn veel belangrijker. Het is geen wedstrijd.

Is het meenemen van een zaklamp aan te raden?

Kan handig zijn. De wandeltocht loopt voor het grootste gedeelte langs wegen en paden die zijn verlicht maar er zijn ook een paar donkere stukken bij.

Als ik met de auto kom, waar kan ik dan parkeren?

Rondom het centrum van Grou zijn diverse parkeergelegenheden.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug als de Grouster Nachtkuier onverhoopt niet door zou gaan?

Helaas, als door bijzondere omstandigheden de Grouster Nachtkuier niet doorgaat, dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Wij vragen hiervoor uw begrip. De organisatie heeft al bepaalde kosten gemaakt en die zullen betaald moeten worden. In geval dat de Grouster Nachtkuier niet doorgaat wordt een zo groot mogelijk bedrag naar het goede doel overgemaakt.